Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Politica de livrare 


Termenul de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 10-15 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

 

Termenul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

 

Metode de transport

 

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat specializata. Comanda este livrata la adresa pe care ati indicat-o, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

  

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Detalii de livrare

Cumpărătorului i se cere adresa, datele de identificare, numar de telefon pentru livrare, la completarea comenzii.

Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii Centro Moda Italia vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente. Dacă bunurile nu sunt primite de client în termenul stabilit pentru livrare, şi nu a fost contactat de Centro Moda Italia, clientul ne poate contacta la tel. 0722 667 377 sau  prin e-mail la adresa comenzi@centromodaitalia.ro

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.

Comenzile care depăşesc 800 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

 

Centro Moda Italia păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit.

Centro Moda Italia nu solicită şi nu stochează niciun fel de informaţii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale cumpărătorului. Aceste informaţii sunt strict confidenţiale şi sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online. De asemenea, în cazul plăţilor online, Centro Moda Italia nu este/ nu poate fi facută responsabilă pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului acestuia, în situaţia în care moneda de emitere este alta decât RON. Responsabilitatea acestui fapt cade în sarcina clientului.


spacer
Website detinut de STOICA MARINA P.F.A., CIF: 43030030, Reg.Com: F40/2184/2020

centromodaitalia.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.